Ajuntament d'Arenys de Munt

Radars Arenys de Munt com a exemple de projecte comunitari per a la gent gran

El passat dimecres 6 de març l’equip motor i una voluntària del projecte Radars del nostre municipi van ser convidats a l’Hospital General de Granollers. L’Associació de Voluntaris per l’Hospital de Granollers va convidar el projecte Radars per presentar la tasca que porta a terme amb les persones grans d’Arenys de Munt.



El Cafè Radars guanya seguidors

El passat dimarts 5 de març els usuaris de Radars es van trobar per inaugurar la temporada 2019 del Cafè Radars. En aquesta darrera ocasió es van reunir al Centre Moral quatre voluntàries i quinze usuaris i usuàries de Radars, dels quals tres són noves incorporacions a la família Radars.



Activitats del Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon

Durant el mes de març se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon, el tumor que té més incidència actualment a Catalunya, Espanya i Europa. Per això, des del Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer es vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de prevenir el càncer de còlon organitzant activitats formatives i de mobilització.



Actualitzada la secció de Plens

S'ha actualitzat la secció de Plens del web de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb l'ordre del dia del Ple ordinari del dia 14/03/2019. Podeu accedir a la secció de Plens clicant sobre aquest enllaç.



Sessió formativa de la nova Llei de Contractes del Sector Públic per a empreses

Com afecta les empreses en relació comercial amb l'Administració?

El 9 de març del 2018 va entrar en funcionament, a tots els seus efectes, la nova Llei de Contractes del Sector Públic. El dilluns 18 de març, de 9 del matí a 2 del migdia, es farà a la Sala Municipal una sessió formativa sobre aquesta llei per a empreses, que pretén apropar-nos d'una manera clara i entenedora a les diferents modificacions i actualitzacions de la llei i donar eines a les persones participants perquè puguin accedir a les contractacions amb l'Administració. Està adreçada a petites i mitjanes empreses i empresaris/àries individuals que vulguin contractar amb l'Administració pública.

Programa:

  1. Anàlisi comparativa de la nova Llei de Contractes del Sector Públic en relació a la fins ara existent.
  2. La solvència dels licitadors, tècnica i econòmica.
  3. Criteris d'adjudicació.
  4. Mitjans de comunicació utilitzables. Presentació d'ofertes per via electrònica.
  5. Les ofertes anormalment baixes.
  6. El recurs especial en matèria de contractació.
  7. Tipologia de contractes.
  8. Modificació de contractes.
  9. La suspensió dels contractes.

Podeu fer les inscripcions en aquest formulari.



El Club Patinatge Arenys de Munt fa triplet

Tres patinadores del Club Patinatge Arenys de Munt ˗Alma Sánchez, Marina Jimeno i Martina Mayans˗ van realitzar les proves federatives de patinatge artístic i totes van assolir el nivell amb èxit. Les patinadores han aconseguit així els quatre nivells d’iniciació (D, C, B i A). Ara només els queda fer el gran salt a l’equip de competició.



L'artista arenyenc Marc Prat exposa a Nova York

L’artista arenyenc Marc Prat, juntament amb altres artistes del Maresme (Josep M. Codina, Rosa Codina-Esteve, Jordi Prat, Josep Serra, Perecoll i el fotògraf Ramon Manent) exposen les seves obres a l’Instituto Cervantes de Nova York del 7 al 31 de març.



Cita prèvia per a l'Organisme de Gestió Tributària

Des del dia 1 d'aquest mes de març les oficines de l'Organisme de Gestió Tributària només atendran a aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèvia. Si ho necessiteu, podeu demanar cita prèvia fent clic en aquest enllaç.



Estació mòbil d'ITV de ciclomotors a Arenys de Munt

El dimecres 20 de març al matí es desplaçarà a Arenys de Munt una estació mòbil d’ITV per passar la inspecció tècnica als ciclomotors que els correspongui. Se situarà a l’aparcament del costat de la Central de Can Jalpí.



Celebrada la primera sessió 2019 del Consell del Poble

El dijous 28 de febrer una vintena de membres del Consell del Poble van participar en la primera sessió del 2019 d’aquest òrgan consultiu de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. A més de tractar els punts previstos a l’ordre del dia, de manera sobrevinguda es va distribuir el llistat dels 273 objectius del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 que el govern considera assolits per a la seva supervisió per part del Consell del Poble.



Avenços en el planejament urbanístic d'Arenys de Munt

El 27 de febrer representants del govern municipal i tècnics de l’Ajuntament d’Arenys de Munt van mantenir una reunió amb el Servei Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, per tal de treballar bilateralment diversos temes relacionats amb el Pla General.



Canvi de dia del Club de Feina

El Servei Local d’Ocupació informa els usuaris del Club de Feina que per motius d’organització la setmana vinent la sessió del Club de Feina serà el dilluns 11 en lloc del dimarts 12, en el seu horari habitual (de 9 del matí a 1 del migdia). Us preguem que disculpeu les molèsties.



L'assoliment de més del 84% dels compromisos del PAM2015-2019, tema monogràfic del butlletí Amunt Arenys

L’Amunt Arenys número 58 i l’Especial Civisme seran les dues últimes publicacions d’aquest mandat municipal, a conseqüència de les dues convocatòries electorals d’aquesta primavera. El govern d’Arenys de Munt tenia previst fer balanç del mandat municipal durant el mes d’abril, just abans de la convocatòria de les eleccions municipals del 26 de maig, però la convocatòria de les eleccions espanyoles ha fet que hagués d’avançar la publicació sobre el grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.



Pàgines