Ajuntament d'Arenys de Munt

AmunTV i el canal privat maresmenc MarTV inicien una prova de col·laboració

AmunTV inicia una prova pilot amb el canal MarTV per emetre a través d’aquest canal de TDT alguns programes de la televisió d’Arenys de Munt, que només emet per internet. La prova pilot comença aquest dissabte i durarà tot el mes de juny. La idea és que els arenyencs, i gent de tot el Maresme, puguin veure per la pantalla de televisió de casa seva els continguts que crea i emet la televisió pública d’Arenys de Munt.

En concret, aquest dissabte, a 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda, i a 2/4 de 9 del vespre, podreu veure els reportatges La nostra Riera i l’entrevista a Joan Puigduví, del forn de pa de Ca l’Enric. En aquest mateix horari també es podran veure els dies 2, 9, 16, 23 i 30 de juny.

Aquests dos programes també es podran veure el dimarts 29 de maig a 2/4 d’11 del matí i a 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda. En aquest mateix horari també es podran veure els dies 5, 12, 19 i 26 de juny. Els dies 1, 8, 15, 22 i 29 de juny podreu sintonitzar aquests dos programes a 2/4 d’11 del matí, i a 2/4 de 3 i a les 8 del vespre.

El reportatge La vinya rebrota a Arenys de Munt i l’entrevista a Kim Moo es podran veure aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia, a 2/4 de 5 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre.

Aquests dos programes es tornaran a emetre els dies 30 de maig, 6, 13, 20 i 27 de juny a 2/4 d’11 del matí i a 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda. Els dies 30 de maig, 10, 17 i 24 de juny aquests dos programes s’emetran a 2/4 d’1 del migdia, i a 2/4 de 5 i 2/4 de 8 del vespre.

Per últim, el resum del 3r Concurs d’Emprenedoria d’Arenys de Munt, juntament amb les dues entrevistes de Gent de Munt a l’Enric del Pa i Kim Moo, es podran veure el 28 i 31 de maig i els dies 4, 7, 11, 14, 18 21, 25 i 28 de juny a 2/4 d’11 del matí, i a 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda.

D’aquesta manera s’inicia una prova pilot gratuïta, que si dona bons resultats pot comportar una primera col·laboració remunerada entre les dues televisions.

Declaració institucional a favor dels llaços grocs i agraïment a Arenys de Munt dels presos polítics

Des de la presó d’Estremera, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Oriol Junqueras han respost a la carta que l’alcalde d’Arenys de Munt els va adreçar en nom dels veïns i veïnes de la vila. El passat 23 de març molts arenyencs i arenyenques es van aplegar a les vuit del vespre davant la casa consistorial reclamant democràcia i llibertat. S’acabava de produir un nou embat judicial als dirigents polítics catalans amb l’empresonament de cinc consellers i conselleres de la XI Legislatura, el dia abans que es convoqués el Ple per a la investidura en segona volta de Jordi Turull com a president de la Generalitat. Després fer sentir la veu de la vila d’Arenys de Munt a favor de la llibertat i els drets humans, i contra la manca de democràcia, els assistents a la concentració van fer-se la fotografia adjunta i l’alcalde, Joan Rabasseda, va comprometre’s a fer arribar la imatge a tots els empresonats juntament amb una carta.

Jordi Turull, a la seva resposta, agraeix la mostra de suport que l’ajuda a “anar per aquí la presó amb el cap ben alt i la dignitat intacta” i recorda que Arenys de Munt “ens va ensenyar el camí. No hi ha camí per la democràcia, la democràcia és el camí”, escriu. Josep Rull, per la seva banda, recorda les paraules que va escriure al Llibre d’Honor d’Arenys de Munt; explica que “a nosaltres ens han tancat per haver defensat unes idees justes i legítimes” i signa la resposta com a conseller, membre del Govern legítim de Catalunya. Raül Romeva també agraeix la complicitat de la gent d’Arenys de Munt; escriu “estic convençut que hem emprès un camí que només té un final: la llibertat” i acaba la seva resposta amb un “salut i república” i un dibuixat.

La resposta d’Oriol Junqueras, escrita el dia de Sant Jordi, ja va ser llegida davant la casa consistorial el passat dos de maig, a la concentració que s’hi va fer en complir-se sis mesos de l’empresonament de Junqueras i del conseller Joaquim Forn. El vicepresident escriu als arenyencs i arenyenques: “No defalliu. Continuem el nostre camí de pau i llibertat, de justícia i de bé comú”.

Les respostes dels consellers Jordi Turull, Josep Rull i Raül Romeva han arribat en dies propers al Ple de 17 de maig, en el que s’aprovà la Declaració institucional a favor dels llaços grocs. En aquesta declaració -que va ser aprovada sense l’objecció de cap grup municipal- es manifesta el suport a la col·locació de llaços grocs en llocs públics, es condemna que es retirin de la via pública per part de persones alienes a qui els ha posat i es manifesta que es valorarà la possibilitat de sancionar les persones que els retirin sense les autoritzacions pertinents en compliment de l’ordenança de convivència i civisme. La Declaració institucional a favor dels llaços grocs a Arenys de Munt ha generat notícia i debat a diversos mitjans de comunicació.

Ajuts de menjador del Consell Comarcal, curs 2018-19

S’ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al curs 2018-19. Podeu consultar-ne les bases i descarregar el model de sol·licitud en aquest enllaç.

Les reunions informatives i de suport per a la tramitació es faran el dimarts 5 de juny de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia i el dijous 7 de juny de 5 a 7 de la tarda a la Sala Municipal. La presentació es pot fer fins al 19 de juny a l’OAV de l'Ajuntament.

Sessions formatives "Xarxes socials pel comerç"

El dijous 31 de maig tindrà lloc, de 2/4 de 3 del migdia a 2/4 de 5 de la tarda a Can Borrell, la primera de les tres sessions formatives “Xarxes socials pel comerç”, orientades a assessorar sobre la creació i manteniment del perfil professional a les xarxes. Les altres dues es faran els dies 5 i 7 de juny.

Aquestes sessions ajudaran els botiguers a crear i mantenir el seu perfil professional a les xarxes més efectives: Facebook, Instagram i Pinterest.

En aquesta acció formativa, a càrrec de Bibiana Becerra, experta en estratègia pel comerç i en comunicació visual, l'assistent posarà en marxa una planificació estratègica de difusió, per promocionar tant el seu negoci com a marca com els productes concrets.

Per assistir a la formació no és necessari tenir coneixements previs. La inscripció es pot fer a través d'aquest formulari.

Mireia Martínez i Aleix Bou, campions d'Espanya de parelles de patinatge artístic per tercer any consecutiu

La jove parella de patinatge artístic cadet formada per Mireia Martínez i Aleix Bou, amb la seva entrenadora Gèsica Pi, van participar al Campionat d’Espanya el passat cap de setmana a Alhaurín de la Torre (Màlaga), on van tornar a fer gaudir de valent el públic demostrant una vegada més el seu alt nivell tècnic i artístic.

Tot i que ha sigut una temporada molt dura per a aquests patinadors, ja que han hagut d’estar sis mesos sense entrenar a causa d’una lesió i posterior malaltia per la part femenina de la parella, van aconseguir una primera plaça provisional en el programa curt, que van mantenir després d’executar un espectacular disc llarg que els va posar a dalt de tot del podi i van aconseguir així la medalla d’or. Així, han esdevingut campions d’Espanya per tercer any consecutiu.

Cal destacar que tan sols porten tres anys junts com a parella de patinatge artístic, i en aquest temps han aconseguit totes les màximes fites possibles.

Selecció del monitor/a de la Brigada Jove

Del 19 de maig i fins al 7 de juny restarà obert el període de sol·licituds per participar a la selecció per cobrir el lloc de treball de monitor/a de la Brigada Jove. Les persones candidates han d'estar aturades i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Aquesta convocatòria s’inclou en els Plans d’Ocupació Local subvencionats per la Diputació de Barcelona, dins el Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018.

Se’n poden consultar les bases i presentar les sol·licituds de participació a la seu electrònica de l’Ajuntament o a l’OAV.

Ester Anglas, campiona d'Espanya d'hoquei patins

L’arenyenca Ester Anglas Graupera, actualment jugadora del Club Hoquei Mataró, s’ha proclamat aquest cap de setmana passat campiona d’Espanya d’hoquei patins en la categoria de Fem16. El campionat es va celebrar els dies 18, 19 i 20 de maig a la Corunya, Galícia. L’equip es va enfrontar al Cerdanyola en un partit molt disputat en què el matx es va resoldre a la ronda de penals (8-7), després d’una pròrroga que va acabar 5-5.

L’accés al campionat d’Espanya va tenir lloc després d’haver assolit, el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, el títol de campiones de Catalunya a Cambrils en una final contra les mateixes rivals, el Cerdanyola, que va acabar amb victòria mataronina per 3-1.

L’Ester Anglas s’ha format al Centre d’Esports Arenys de Munt, i aquesta temporada 2017-2018 va entrar a formar part de la plantilla del Fem16 del Club Hoquei Mataró, club que ja ha assolit repetidament aquests èxits en edicions anteriors.

El proper mes de desembre l’equip es desplaçarà a Anglaterra per participar en el Campionat d’Europa de Clubs que organitza la CERS.

L’equip del Fem16 mataroní que ha participat en els dos campionats d’aquest any l’integren les jugadores següents: Júlia Baldrich, Vinyet Juncà, Aina Florenza, Aina Lleonart, Marlena Rubio, Ester Anglas, Marina López, Aleia Paituví, Olga Juanola i Nina Almirall, totes sota la direcció tècnica d’Albert Bou.

Obert el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2018

Del 19 de maig al 7 de juny s’obre el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2018, que pretén promocionar la inserció i la capacitació laboral de les persones joves d’entre 16 i 18 anys. Es podran presentar les sol·licituds a l’OAV (Oficina d’Atenció a la Vila) de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda.

Les instàncies dels i les joves que aspirin a ocupar un dels llocs hauran d’anar acompanyades de la següent documentació:

  1. Full de sol·licitud de participació al projecte degudament emplenat, en el qual es podrà triar el mes en què se sol·licita la feina (s’ha de demanar a l’OAV).
  2. DNI del sol·licitant. Si és menor d’edat, també cal fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor. En el cas de nacionals membres d’altres estats de la Unió Europea o d’aquells estats en què sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors: fotocòpia compulsada del document que acrediti la seva nacionalitat.
  3. Declaració jurada de no trobar-se en cap causa d’incapacitat incompatible amb les funcions a desenvolupar (s’ha de demanar a l’OAV).
  4. Acreditar tres anys d’escolarització secundària a Catalunya (es pot demanar a la secretaria de l’Institut).
  5. Document que acrediti l’afiliació a la Seguretat Social (es pot demanar a l’Oficina Integral de la Seguretat Social de Mataró, carrer Jaume Balmes, 34; tel. 937556712).

Aquest serà el cinquè any consecutiu que es duu a terme el projecte al municipi. Enguany també es faran dos torns, el primer durant el mes de juliol i el segon durant el mes d’agost. A cada torn hi participaran 8 joves que es triaran en forma de sorteig d’entre totes les sol·licituds.

Per a més informació, cal consultar-ne les bases a la seu electrònica de l'Ajuntament, trucar al 937937980 o adreçar-se a l’OAV.

Acte de presentació i constitució de la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals

El passat divendres, 18 de maig, va tenir lloc al Conservatori del Liceu l’acte de presentació i constitució de la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de la Diputació de Barcelona, en el decurs de la celebració del 28è Fòrum Local d’Educació “El valor de l’educació 0-3”.

Arenys de Munt hi va ser representat per la directora de l’Escola Bressol La Petjada, Aitana Dellonder, i la regidora d’Ensenyament, Tònia Vila, les quals fan una valoració molt positiva de la jornada.

La xarxa neix amb la voluntat d’aplegar totes les escoles bressol municipals de la demarcació de Barcelona: a l’actualitat, 395 escoles de 235 municipis, i per posar en relleu  la contribució del món local a l'educació de la primera infància. La Diputació de Barcelona ofereix suport econòmic, tècnic i formatiu a les EBM.

Aquesta nova xarxa serà un espai de recerca, d’intercanvi i de coneixement horitzontal entre les escoles bressol municipals, contribuint a integrar actuacions de suport tècnic, material i econòmic, i possibilitant l’aprenentatge compartit per tal de consolidar les escoles bressol municipals com a centres educatius de referència que reforcen les oportunitats educatives de la ciutadania.

Les escoles bressol municipals s’han consolidat gràcies al compromís i l’esforç dels ajuntaments d’assumir una major responsabilitat en la gestió de l’educació infantil, i per tant de crear una oferta de serveis educatius per als infants de 0 a 3 anys i les seves famílies inclusiva, de qualitat i per a tothom.

Oberta la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer 2018

S’ha publicat al DOGC la Resolució GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018 (MIFO). Aquesta convocatòria no és restringida i s'hi pot acollir tothom que compleixi els requisits.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 29 de juny de 2018. L’import màxim de la renda de lloguer al Maresme per tramitar l’ajut és de 600 euros, però per a les persones sol·licitants amb carnet de família nombrosa l’import mensual pot arribar a 900 euros; aquesta és la novetat més important respecte a l’any 2017.

Podeu trobar-ne més informació en aquest enllaç i també en aquest. Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al departament de Serveis Socials (Edifici Cotxeria; carrer Sant Pau, 2) de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

Sessions teòriques de mobilitat segura a les escoles d'Arenys de Munt

Durant el mes d’abril, els monitors d’educació per a la mobilitat segura de la nostra Policia Local han impartit classes teòriques i pràctiques als alumnes de 1r, 3r i 5è de primària de les escoles Sant Martí i Sobirans, i a 2n d’ESO de l’Institut Domènec Perramon.

Els alumnes de 1r curs han après com cordar-se el cinturó en pujar al vehicle, els de 3r han fet una sortida caminant per aprendre a fer de vianants amb seguretat i els de 5è han fet un circuit en bicicleta per la via pública protegits per la Policia Local.

Subvenció de 102.617 euros per modernitzar el polígon industrial Torrent d'en Puig

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut una subvenció de Diputació de Barcelona per al desplegament del pla d’inversions al polígon industrial Torrent d’en Puig de 102.617 euros. Enguany, 71 municipis de la província de Barcelona s’hi han presentat, dels quals només 17 ha estat acceptats. A la comarca del Maresme, només dos projectes han rebut subvenció dels 6 presentats.

Aquest cofinançament de Diputació de Barcelona donarà cobertura a una primera fase del Pla d’Inversions per als Polígons Industrials d’Arenys de Munt 2018-2019, doncs es preveu que el seu desplegament assoleixi una inversió total de mig milió d’euros els propers dos anys.

La modernització i la millora de la competitivitat dels nostres polígons forma part de les línies estratègiques definides al Pla Director de desenvolupament local que es va elaborar l’any 2016 com a marc de referència per al desplegament de les polítiques dinamitzadores de l’economia local els propers anys.

Les actuacions previstes per executar enguany al Polígon Torrent d’en Puig, per a les que s’ha demanat suport econòmic a la Diputació de Barcelona, es poden classificar en tres línies d’actuació:

  • Infraestructures hidràuliques; construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella, renovació dels embornals, renovació de la xarxa d’aigua potable al passeig Jalpí, construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella i instal·lació de nous hidrants.
  • Enllumenat i fibra òptica; desplegament de fibra òptica de comuns a les zones sense cobertura del polígon, renovació de punts de llum amb millora de l’eficiència energètica.
  • Vies públiques i mobilitat; urbanització i consolidació de la zona verda a l’entrada del Torrent d’en Puig, arranjament del carrer Pla de Cadellans.

Taller de costumització d'un skate a l'Espai Jove

El proper dissabte 26 de maig, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc a l’Espai Jove (edifici Escorxador) un taller de costumització d’un skate. L’objectiu del taller és que qui hi participi grafitegi els seus skates, patinets o bicicletes. L’activitat està adreçada a adolescents i joves del poble i és totalment gratuïta.

Cal formalitzar inscripció prèvia; la inscripció es pot fer presencialment, adreçant-se a l’Espai Jove i omplint la butlleta d’inscripció. L’horari és de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, i la data límit d’inscripció és el divendres 25 de maig.

Per a la realització del taller és imprescindible portar skate, patinet o bicicleta. Aquesta activitat s’emmarca dins el projecte de dinamització de l’Espai Jove plantejat al Pla Local de Joventut 2018-2021, on hi ha programats diferents actes de dinamització adreçats a joves i adolescents del poble durant aquest 2018.

Concentració davant l'ajuntament a dos quarts de vuit del vespre

Avui, dimecres 16 de maig, fa 7 mesos de l'empresonament de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, i de Jordi Sànchez, expresident de l'ANC. Sota el lema "Ni presó ni exili, us volem a casa", Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana promouen concentracions davant dels ajuntaments i a les places dels municipis.

L'ajuntament d'Arenys de Munt es suma a la crida i convoca a una concentració davant l'ajuntament a dos quarts de vuit del vespre amb la lectura del manifest "Ni presó ni exili, us volem a casa".

Mar Artigas, premiada a les proves Cangur de matemàtiques

L'arenyenca Mar Artigas Martori ha estat guanyadora a les proves Cangur de matemàtiques d'enguany i ha obtingut la primera posició de la seva categoria amb 100 punts.

Mar Artigas, alumna de 6è de primària de l’Escola Sant Martí va recollir ahir el guardó al Teatre Poliorama, acompanyada del director de l’escola i la seva família. La prova Cangur és un concurs de matemàtiques promogut per l'Associació internacional Le Kangourou sans Frontières i el

seu objectiu és la promoció de les matemàtiques entre els infants i joves. A Catalunya qui organitza la prova és la Societat Catalana de Matemàtiques, filial de l'Institut d'Estudis Catalans.

Des del consistori felicitem la guanyadora, tots els participants d’Arenys de Munt pel seu esforç i també el professorat que ho fa possible.

7a edició d'Accelera el Creixement, de suport a empreses amb potencial de creixement

El programa permet a les empreses seleccionades rebre assessorament durant 9 mesos de professionals experts de diversos àmbits

S’ha obert la convocatòria 2018 del programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de donar suport a empreses amb un elevat potencial de creixement. El programa permet que les empreses seleccionades rebin assessorament especialitzat durant un període de 9 mesos amb un total de 79 hores amb professionals experts de diversos àmbits. El termini d’inscripcions finalitza el 4 de juny i es pot fer a través d’aquest formulari.

Els objectius del programa són portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factor clau d’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 33 hores de formació i unes altres 46 hores més d’assessorament especialitzat in-company per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

Poden participar-hi petites i mitjanes empreses que tinguin antiguitat superior als 5 anys, amb més de 3 treballadors i que tinguin la determinació de créixer en plantilla, facturació, resultats, carta de productes o comerç internacional.

Pel que fa a les inscripcions, les candidatures es podran presentar fins al 4 de juny de 2018 per correu electrònic, fax o en mà a la seu de les delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

Jornada formativa "Com seran els meus clients d'aquí a 5 anys?"

Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conèixer

El dimecres 23 de maig tindrà lloc, a les 3 del migdia a Can Borrell, la jornada formativa “Com seran els meus clients d’aquí a 5 anys?: Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conèixer”, a càrrec de Ricard Planas, consultor de producte, expert en creativitat i innovació.

El mercat actual ha deixat de ser un mercat permanent, on els canvis d'hàbits i de costums eren mínims, i s'està convertint en un sistema molt canviant que cada vegada agafa més velocitat.

Avui en dia, si una empresa vol sobreviure, ha d' innovar per mantenir la seva quota de mercat. Empreses com Kodak, Motorola i recentment Toys “R” Us han tancat les portes per no innovar de la forma que volia el mercat/client.

Cada vegada més s'escolta el terme, "innovar", però moltes empreses no saben per on començar i tenen la creença que innovar és car.

Aquesta trobada té la intenció d'apropar la innovació amb 4 mètodes que s'estan utilitzant a les empreses més capdavanteres amb resultats molt satisfactoris. Són mètodes que pretenen descobrir el producte ideal per al client. Tenen l'objectiu de conèixer el futur client. Aquests mètodes són Product Discovery, Design Thinking, Canvas i Lean Startup. S'explicaran d'una manera entenedora i pràctica perquè es puguin entendre i començar a aplicar a les empreses.

Podeu inscriure-us-hi en aquest formulari.

Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, el 17 de maig

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, l’Ajuntament d’Arenys de Munt penjarà la bandera de l’Arc de Sant Martí el dia 17 de maig. En aquesta data es commemora que fa 28 anys que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va prendre la decisió de despatologitzar l'homosexualitat, traient-la de la llista de malalties mentals.

Malauradament, la discriminació per orientació sexual o identitat de gènere continua sent molt present a la societat: l'homosexualitat és perseguida a gairebé 70 països, i en alguns fins i tot es castiga amb la pena de mort; moltes legislacions avalen i fins i tot promouen la discriminació per LGTBI-fòbia i es continua patologitzant les persones trans a través de la disfòria de gènere.

A nivell català, amb dades de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), aquest passat any 2017 han registrat 111 incidències, un 32,2% més que l’any 2016. Des de l’aprovació de la Llei 11/2014, el 2017 és l’any que les agressions han augmentat més. La LGTBI-fòbia registrada és molt diversa, tant en els àmbits en què es donen les agressions com la tipologia i la ubicació geogràfica d’aquestes.

Aquest any 2018 les organitzacions LGTBI a nivell internacional proposen com a temàtica de la diada “Solidaritat i Aliances”, ja que la lluita només es pot entendre des de la solidaritat col·lectiva, posant en valor els vincles i les similituds entre les diverses minories sexuals i de gènere que conformen el moviment LGTBI. Paral·lelament, aquest any també es posa el focus en la necessitat de seguir treballant per crear llaços d’aliança i complicitats amb altres lluites i col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Actualitzada la secció de Plens

S'ha actualitzat la secció de Plens del web de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb l'ordre del dia del Ple ordinari del dia 17/05/2018. Podeu accedir a la secció de Plens clicant sobre aquest enllaç.

Ja està operatiu el lloc web de Producte d'Arenys

Des d’ahir, diumenge 13 de maig, el lloc web de Producte d’Arenys, www.darenys.cat, es troba completament operatiu.

El projecte “Producte d’Arenys” és una iniciativa dels ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que neix amb la voluntat de fomentar el consum de productes de qualitat quilòmetre zero..

El desenvolupament del projecte serà progressiu. En una primera fase se centrarà en el sector primari dels dos Arenys –productes de l’horta i derivats–, per continuar avançant en altres sectors econòmics locals que ajudaran a assolir els objectius proposats.

Aprofitem per recordar a tots aquells productors i productores dels dos Arenys que vulguin participar en el programa que poden poden fer-ho mitjançant el web del projecte, a través del formulari d'adhesió.

En els propers dies podreu veure com el web es va omplint de nous productors, productes de proximitat i continguts per a donar a conèixer els productes d’Arenys.

Pàgines